Djelatnosti

ZDRAVSTVENA NJEGA

Telefon: 023 / 239 - 805

Ana-Marija Uroda
med.sestra za područje otoka Pašmana Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Cvita Finka med.sestra, za područje Općine Sali Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Nikolina Radeljak
med.sestra, za područje Općine Vir Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Antoneta Mitrović
med.sestra za područje Grada Obrovca  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sanja Buljanović med.sestra za područje Grada Paga Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Draženka Kramar med.sestra za područje Općine Poličnik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Anđela Lukić
med.sestra za područje Općine Gračac Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Luka Klanac
med.tehničar za područje Općine Gračac Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
radno vrijemeRadno vrijeme Gračac
(od ponedjeljka do petka):
- prva smjena od 7.00 – 15.00 sati
- druga smjena od 13.00 – 21.00 sati
radno vrijemeRadno vrijeme Pašman, Sali, Obrovac, Pag, Vir, Poličnik
(od ponedjeljka do petka):
od 7.00 – 15.00 sati

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA